×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eerste Vogue-cover voor dochter Cindy Crawford

09.01.2018 -

Kaia Gerber, de 16-jarige dochter van supermodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber, heeft haar allereerste solo cover voor het modeblad Vogue te pakken.


De Franse editie van het wereldberoemde tijdschrift, Vogue Paris, plaatste de beauty op de voorkant van de februari-editie van het magazine. Moeder Cindy was destijds 20 jaar toen ze voor het eerst alleen de cover van Vogue sierde.

Kaia is in de wolken met haar cover, zo laat ze op Instagram weten: 'Ik geloof dat ik droom! Dank je wel Vogue Paris en iedereen die heeft meegewerkt aan deze cover...ik ben het gelukkigste meisje op aarde! Niets dan liefde voor jullie allemaal!'


De loopbaan van 'Crawford Junior' verloopt zeer voorspoedig. In september werd Kaia voor bijna alle grote merken geboekt tijdens de modeweken van New York en Parijs. Zo liep de tiener onder meer voor de modehuizen Alexander Wang, Marc Jacobs en Chanel en was ze samen met haar moeder Cindy te zien in de show van Versace in Milaan.

 

i just don’t see the resemblance

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op


Kaia heeft inmiddels ook een aantal lucratieve deals op haar naam staan. Zo is ze onder meer het gezicht van Omega en is de dochter van Cindy te zien in campagnes van Calvin Klein en Marc Jacobs.

Foto: © Instagram Kaia Gerber

Reacties