×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lena Dunham en vriend na 5 jaar uit elkaar

09.01.2018 -

Na vijf jaar is het over en uit tussen Lena Dunham en Jack Antonoff, meldt E! News. Volgens het medium zijn de twee sinds december uit elkaar en was het volgens een bron 'een wederzijdse beslissing'.


'Ze groeiden uit elkaar, dus het was een vrij logisch besluit voor beide om hun eigen weg te gaan. Er is absoluut geen sprake van ruzie; ze willen niets dan het beste voor elkaar. Alleen gaat dat niet meer samen gebeuren', aldus de bron.

De actrice werd in oktober 2017 voor het laatst op een rode loper gespot met haar liefje. Hoewel ze al een tijdje samen waren, was van een huwelijk (nog) geen sprake. Dunham zei in een eerder interview dat het meer denkbaar was dat ze zwanger zou raken, dan dat ze zou trouwen.

Woordvoerders van zowel Lena als Jack hebben nog niet gereageerd op de break-up.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties