×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe vlam voor Yolanda Hadid

09.01.2018 -

Yolanda Hadid heeft een nieuwe man in haar leven. De Nederlandse realityster en moeder van supermodellen Bella en Gigi Hadid is 'ontzettend verliefd', zo vertelt ze Entertainment Tonight.


'Het is een spannende tijd in mijn leven. Ik ben eindelijk gezond en klaar voor het volgende hoofdstuk', aldus de 53-jarige Yolanda. 'Ik ben blij dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Ik ben ontzettend verliefd'. Wie de nieuwe vlam van Yolanda is, houdt ze voorlopig geheim. Haar nieuwe vriend is op zijn privacy gesteld, zegt ze.

Het nieuws over de romance komt bijna drie maanden nadat Yolanda haar scheiding met David Foster afrondde. De twee waren negen jaar bij elkaar, waarvan vier met elkaar getrouwd. Eerder was Yolanda getrouwd met Mohamed Hadid.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties