×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marga Bult weer verliefd!

08.01.2018 -

Marga Bult is weer verliefd! De blondine deelde het nieuws zelf op haar Facebook vandaag: 'Dit is hem!'


De 61-jarige Marga is verliefd geworden op ex-manager Ludo Voeten, uit haar Eurovisiesongfestival periode: 'Een lieve, zorgzame man, met wie ik al 'n tijdje erg happy ben. Hopelijk is ons beiden een mooie en ontspannen toekomst gegund in de herfst van ons leven, samen met m'n kinderen en de geliefden van beide kanten om ons heen. Hoe mooi is het om iemand uit de benauwdheid te halen, weer in de ruimte van het leven te kunnen zetten om groots te kunnen genieten van juist de kleine dingen. Dit geldt voor beiden. We zijn happy en dankbaar dat ons dit is overkomen. Op naar 'n mooie toekomst....'.

Er werd de afgelopen maanden al flink gespeculeerd door de pers en media, wie de nieuwe liefde van de blondine toch zou zijn: 'Er kwamen tal van foute suggesties langs en ik besloot op mijn beurt daar verder niet op in te gaan, maar rustig de tijd te nemen, te ontdekken en te ervaren of er überhaupt een kans zou zijn op 'n toekomst samen en daarna zelf het tijdstip te bepalen wanneer wij daar beiden aan toe zouden zijn, om het wereldkundig te maken. We hebben de tijd genomen om onze wederzijdse moeders, familie en vrienden te leren kennen', schrijft Marga op haar Facebookpagina.

'Dat de liefde totale verrassingen in petto heeft, ook na intens verdrietige periodes, behoorlijk onverwacht en bijna wonderlijk ons leven binnen wandelde, is ook bij ons waarheid gebleken. Dat we elkaar uit het verleden al kenden, we spraken elkaar tientallen jaren nauwelijks, bracht sowieso al iets vertrouwds met zich mee. Hoe dan ook....dit is hem!', vervolgt ze jubelend. 

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties