×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Warm onthaal voor Wesley Sneijder

08.01.2018 -

Wesley Sneijder had zich waarschijnlijk geen beter begin van het jaar kunnen wensen. Hij zette zijn handtekening onder een contract bij voetbal-club Al-Gharafa in Qatar. En dat is volgens verschillende media een handtekening die goed is voor een contract van 3,75 miljoen euro voor de komende anderhalf jaar. 


Afgezien van het mooie bedrag en de nieuwe kans voor de voetballer, zal hij ook het onthaal niet snel meer vergeten. De middenvelder werd namelijk opgewacht door de mensen van de club waar hij vanaf nu gaat voetballen.

Daarnaast stonden er veel fans die hem overladen met bloemen en allemaal met hem op de foto wilden. Zelfs zijn koffer werd voor hem gedragen en dat moet best goed voelen wanneer je net een half jaar alleen maar op de bank hebt gezeten bij je vorige club...

 

Foto: © Instagram Wesley Sneijder

Reacties