×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Over en uit tussen Joëlle Witschge en Sander Huisman

08.01.2018 -

De relatie tussen Joëlle Witschge en Sander Huisman, het neefje van Henny Huisman, is alweer voorbij. Sander heeft het nieuws zelf bevestigd op 3FM.


Tijdens een interview in het programma van Frank van der Lende geeft Sander, die dj is in het duo Kris Kross Amsterdam, eerlijk antwoord op de vraag hoe het met de liefde is. 'Het ging even te snel. Op het moment dat het aan ging, kwam het in alle media. En dan gaat het een beetje als een nachtkaars uit', aldus Sander. Hij ontkent overigens dat hij vreemd is gegaan.
 


Joëlle en Sander zijn niet lang samen geweest. Het nieuws dat zij een relatie hadden werd in november bekend gemaakt

Eerder had de dochter van voetballer Richard Witschge al een relatie met Waylon. In 2017 deed zij mee aan het programma Expeditie Robinson. 

Foto: © Instagram Joëlle Witschge

Reacties