×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kirk Douglas (101) reikt Golden Globe uit

08.01.2018 -

De hoogbejaarde Kirk Douglas verscheen zondag op het podium van de Golden Globes om een award uit te reiken. Hij werd daarbij geholpen door zijn schoondochter Catherine Zeta-Jones.


Catherine nam voornamelijk het woord, waarbij ze haar 101-jarige schoonvader "een levende legende" noemde, onder meer omdat hij in 1960 korte metten maakte met de beruchte zwarte lijst die Hollywood hanteerde. Hij deed dat door Dalton Trumbo, die op de lijst stond omdat hij niet tegen vermeende communisten wilde getuigen, aan te nemen als één van de schrijvers voor Spartacus.

De vader van Michael Douglas deed zelf ook nog kort een woordje. Alhoewel hij niet heel goed te verstaan was, had hij de lachers op zijn hand door te zeggen: "Catherine, ik wilde een speech geven, maar ik wil het niet meer omdat ik toch niet tegen jou opkan."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties