×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ron Boszhard eerste afvaller Wie Is De Mol

06.01.2018 -

Ron Boszhard is de eerste afvaller van de achttiende editie van Wie Is De Mol. De presentator vormde samen met Loes Haverkort een team. Ze moesten een test doen omdat ze de eerste opdracht niet goed hadden uitgevoerd. Ron maakte de test het slechtst.


Wie Is De Mol begon in vijf landen. De teams zaten in de hoofdsteden van Azerbeidzjan, Armenië, Rusland, Oekraïne en Kazachstan. Ze moesten via aanwijzingen en een zoektocht tickets vinden om naar de plek te reizen waar presentator Art Rooijakkers zich bevond.

Het team van Ron en Loes kon de kluis die moest worden gevonden niet kraken en dat betekende dat ze geen tickets hadden om naar Georgië te vliegen; daar bevond Art zich in de hoofdstad Tbilisi. Ook het team van Jan Versteegh en Jean-Marc van Tol konden hun tickets niet bemachtigen en moesten ook de test maken. Zij deden dat, net als Loes, beter dan Ron en mogen doorspelen

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties