×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber in het museum

05.01.2018 -

Echte Beliebers moeten binnenkort naar Canada reizen om nog meer van hun idool te kunnen zien. Een museum in Stratford heeft een tentoonstelling ingericht over Justin Bieber.


Het Stratford Perth Museum opent in februari Steps to Stardom, een tentoonstelling die draait rond superster Justin Bieber. De tentoonstelling is gemaakt met de hulp van de beroemde Canadees en zijn familie, en bevat honderden items, meldt Billboard.

Biebers grootouders, Diane en Bruce Dale, speelden een grote rol in het mogelijk maken van de tentoonstelling, evenals Bieber zelf. Ze gaven spullen in bruikleen zoals een hockeytas en een jas uit de tijd dat hij ijshockey speelde bij de Stratford Warriors, hardloopschoenen, microfoons, foto's, persoonlijke brieven, diverse onderscheidingen en meer.

Justin is opgegroeid in Stratford, in het uiterste zuiden van de provincie Ontario.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden