×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Transavia was zich niet bewust van plagiaat

05.01.2018 -

Transavia heeft nooit bewust de YouTube-filmpjes van Lize Korpershoek gekopieerd. Dit zegt een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij in een reactie op de tweets van de YouTube-ster en haar vriend Tim Hofman, die Transavia op Twitter betichten van plagiaat. De prijsvechter heeft de omstreden filmpjes inmiddels verwijderd van het YouTube-kanaal.


Een woordvoerster van Transavia zegt dat het bedrijf kennis heeft genomen van de boze tweets van Tim Hofman en Lize Korpershoek. 'Formats een-op-een kopiëren van onafhankelijke contentmakers is gewoon gaar man', twitterde Tim.

'We hebben de video's van Lize en die van ons met elkaar vergeleken en zien gelijkenissen. Dat is inherent aan de stijl. We hebben de stijl van Lize echter nooit bewust gekopieerd', reageert de woordvoerster van Transavia. De filmpjes zijn inmiddels offline gehaald. Transavia wil contact opnemen met Lize, bekend van haar YouTube-filmpjes Adviezen van Lize.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties