×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Art Rooijakkers heeft minder slaap nodig

05.01.2018 -

Art Rooijakkers heeft minder slaap nodig dan hij had gedacht voordat hij vader werd van een tweeling. De presentator van Wie Is De Mol?, die vorig jaar vader werd van de tweeling Puk en Keesje, raadt aanstaande ouders wel aan veel voor te slapen.


'Ze zijn nu bijna negen maanden en ze doen het ontzettend goed!', vertelt Art over zijn kinderen. 'Ik heb soms wel eens gedacht of je een baby al op kamers kunt sturen. Ze zijn hartstikke lief, maar hebben een totaal ander ritme dan ik', zei hij op Radio 10 in Goeiemorgen Lex.

'En ach, miljoenen Nederlanders doen het, dus uiteindelijk lukt het allemaal wel. Al ben ik er achter gekomen dat ik met minder slaap meer kan doen dan ik dacht. Mijn tip zou zijn: slaap 6 jaar van te voren een beetje voor', grapt hij.

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? begint zaterdag. Art wilde nog niet verklappen in welk land het achttiende seizoen zich afspeelt.

Foto: © Reni van Maren

Reacties