×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Natasha Bedingfield showt haar zoontje

05.01.2018 -

Het eerste kind van Natasha Bedingfield en haar man Matthew is een jongen. Dat liet de zangeres donderdag weten op Instagram.


Natasha maakte op Nieuwjaarsdag bekend dat zij moeder was geworden. 'Raad eens wat er aan het einde van het jaar is gebeurd! Het meest gelukkige nieuwjaar ooit!', schreef ze bij een foto waarin ze vanuit haar ziekenhuisbed een koffiebeker omhoog houdt met de tekst 'mum' erop.

Donderdag plaatste de zangeres opnieuw een kiekje, deze keer van de baby zelf. 'Ik vraag me af hoe de wereld eruit ziet op het moment dat je er voor het eerst intrekt', plaatste ze als bijschrift bij de foto, waarop de kleine door zijn vader het ziekenhuis uit wordt gedragen. 'We zijn dolgelukkig om onze zoon in onze armen te hebben en hem mee naar huis te nemen. Er zullen nog veel eerste keren volgen.' De naam van de baby maakte Natasha niet bekend.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties