×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Hofman in februari terug met #BOOS

04.01.2018 -

Tim Hofman gaat weer aan de slag voor zijn YouTube-kanaal #BOOS. Vanaf 1 februari is hij weer te zien in het jongerenprogramma, zo kondigt hij donderdag aan in een filmpje.


'Ik ben er weer jongens. Laat dat maar eens goed inzinken. We wilden via deze weg even aankondigen dat we #BOOS seizoen 2 gaan maken. 


Hofman brak in augustus zijn kaak toen hij tijdens een uitzending werd aangevallen door een Nijmeegse huisbaas. Ook liep hij een hersenschudding op waardoor hij het noodgedwongen een aantal maanden rustig aan moest doen.

Bekijk hier het fragment waarin Tim zijn kaak breekt:

#BOOS, waarin jongeren met problemen worden geholpen, werd de afgelopen maanden steeds afwisselend gepresenteerd door bekende YouTube-sterren. Zo maakten onder meer Sophie Milzink, Anna Nooshin en JayJay Boske hun opwachting.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties