×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sabia Boulahrouz in diepe rouw

04.01.2018 -

Sabia Boulahrouz is vandaag gehuld in diepe rouw. Een goede vriendin van haar is overleden aan de gevolgen van kanker. Sabia laat op haar Instagram weten mee te leven met iedereen die Kim gekend heeft.


'RIP prachtige ziel. Mijn hart gaat uit naar de familie en vrienden van Kim. Het is onmogelijk om de pijn te beschrijven die jullie nu voelen. Ik heb nog geen ervaring met kanker en ik ken gelukkig niemand die deze ziekte heeft gehad. Maar ik weet wel hoe het voelt om een kind te moeten verliezen en te begraven. Ik wens jullie alle kracht die jullie nodig hebben en alle sterkte voor de komende tijd', laat een aangeslagen Sabia weten op haar Instagram.

 

Foto: © Instagram Sabia Boulahrouz

Reacties