×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie laat ooglidcorrectie live uitzenden

03.01.2018 -

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, ondergaat opnieuw een cosmetische ingreep. Op 30 januari krijgt de 28-jarige realityster een ooglidcorrectie. Haar volgers kunnen dit keer meekijken, want de ingreep wordt live uitgezonden op Instagram, zo kondigt de praktijk van plastisch chirurg Diana Gabriels woensdag aan.


'Dinsdag 30 januari ondergaat Samantha haar ooglidcorrectie bij dokter Wouter Jurgens. De ingreep zal live worden gefilmd en is te zien op ons Instagram kanaal! Kijk je mee?', luidt de boodschap van de praktijk.


Barbie liet zich eerder onder meer een nieuwe voorgevel aanmeten en kreeg een vaginacorrectie. Ook liet ze haar lippen inspuiten en is ze niet vies van een beetje botox.

Eind vorige maand liet Barbie nog weten dat ze krap bij kas zit. Ze leeft tegenwoordig van een bijstandsuitkering en wil kleiner wonen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties