×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnieuw groot familiedrama voor Roy Donders

03.01.2018 -

Weer een drama voor stylist van het zuiden Roy Donders. Zijn oma overleed twee maanden geleden en ook zijn opa zou nu overleden zijn. Dat laat een 'bron uit de naaste omgeving' weten aan een ochtendkrant.


Het overlijden van zijn oma was een hele zware klap voor de Tilburgse Roy. Zo erg zelfs dat hij besloot om zijn concert te annuleren. Hij vertelde toen nog dat zijn opa op alle steun van de familie kon rekenen: 'De afgelopen dagen zijn we nog zo veel mogelijk bij haar geweest en zijn we er natuurlijk voor opa geweest'. 

Zijn oma én opa waren net als twee ouders voor de stylist en nu is dus ook zijn opa overleden. De stylist zou er kapot van zijn. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties