×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma: 'Mijn toekomstige vriendin moet wel inhoud hebben'

03.01.2018 -

Tim Douwsma is in het YouTube-programma Zie Ze Liegen van Concentrate open over de toekomst van zijn liefdesleven: 'Ik vind het wel heel belangrijk dat een vrouw inhoud heeft'.


Tim Douwsma heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten op liefdesgebied. Hij ging van vriendinnetje naar vriendinnetje en dat ging niet onopgemerkt. Op dit moment doet de zanger het allemaal wat rustiger aan. 

In het programma wordt Tim ondervraagt door zijn goede vriend Kaj van der Voort. Op de vraag wat hij precies zoekt in een vrouw, geeft hij toch een beetje zenuwachtig antwoord: 'Vroeger had ik misschien wel een bepaald plaatje met hoe ze eruit moest zien, maar ik vind het nu wel heel erg belangrijk en sexy dat een vrouw ook inhoud heeft. Ik denk dat ik vooral mezelf heel erg heb ontwikkeld en dat je op een gegeven moment wel gewoon weet: dit wil ik wel en dit wil ik niet. Dat heeft niks te maken met dat mijn vriendinnen geen inhoud zouden hebben. Al had de één wel meer inhoud dan de ander', legt hij uit.

Wij zijn benieuwd wie de zanger nog gaat toevoegen aan zijn lange lijst vriendinnetjes...

Foto: © Instagram Tim Douwsma

Reacties