×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maria Tailor verlaten door vriend

De eerste scheiding van 2018

03.01.2018 -

Het nieuwe jaar is voor Maria Tailor niet echt geweldig begonnen. Het ’modemeisje’ verkeert met haar vriend Jeroen van den Berg in een heftige relatiecrisis. ’Hij woont al weken niet meer thuis’, vertellen vrienden aan Weekend.


Wanneer Weekend Maria spreekt, wil zij weinig kwijt over de breuk met haar vriend. ’We hebben twee kindjes samen. In hun belang wil ik er verder niets over zeggen, maar het klopt dat Jeroen hier op dit moment niet woont.’

Maria leerde Jeroen in 2014 kennen, net nadat de horeca-ondernemer in het nieuws kwam vanwege zijn vechtpartij met Badr Hari in zijn nachtclub Air. Maria, die haar eigen modelabel heeft, was op slag verliefd en het duurde dan ook niet lang voordat dochtertje Amelle werd geboren. Een jaar later was Maria alweer zwanger en zoontje Jean vierde afgelopen september zijn eerste verjaardag.

Reacties