×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Will Smith twintig jaar getrouwd

01.01.2018 -

Will Smith heeft op de valreep van het oude jaar nogmaals de liefde verklaard aan zijn vrouw Jada. Zondag was het precies twintig jaar geleden dat de twee in het huwelijksbootje stapten.


De Hollywood-acteur heeft sindsdien een aantal belangrijke lessen geleerd, schrijft hij op Instagram. 'Liefde is als tuinieren. Ik heb geleerd je te helpen degene te worden die je wilde worden in plaats van te eisen iemand te worden naar wie mijn breekbare ego verlangt. Ik heb geleerd plezier te halen uit het vervullen van jouw dromen', aldus Will. 'Ik heb geleerd dat liefde vooral luisteren is. Liefde is geven. Liefde is vrijheid. Fijne trouwdag, mijn koningin!'

Jada is Wills tweede vrouw. Hij was eerder van 1992 van 1995 getrouwd met Sheree Zampino met wie hij zoon Trey kreeg. Uit zijn huwelijk met Jada werden nog twee kinderen geboren: zoon Jaden en dochter Willow.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Will Smith

Reacties