×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boris Becker wederom onder vuur

29.12.2017 -

De nachtmerrie voor oud-tennislegende Boris Becker is nog steeds niet voorbij. Eerder werd al bekend dat hij tot over zijn oren in de schulden zit en die voor een gedeelte af wilde betalen met zijn Wimbledon trofeeën, een doodzonde volgens velen. En nu heeft Becker nóg iets ondenkbaarder dan dat gedaan...


De Duitse krant Bild! zegt het zeker te weten: de tennislegende heeft de boel belazerd. In Juni verkocht Becker in de Duitse tv-show Bares Für Rares, Cash Voor Zeldzame Dingen, een tennisracket waarmee hij in 1999 zijn laatste Wimbledon-wedstrijd speelde. 

Antiekhandelaar Julian Schmitz-Avila betaalt in het programma een bedrag van maar liefst 10.000 euro voor het racket. En nu lijkt het erop dat het peperdure tennisracket helemaal niet het echte exemplaar uit 1999 is. 'Het ziet er helaas naar uit, dat wij een ander tennisracket hebben gekocht dan in de show werd gepresenteerd', staat er te lezen vanuit de antiekhandelaar.  

'Per ongeluk is het verkeerde racket gegeven, dat was bijna identiek aan het racket uit 1999. Inmiddels heeft Julian het juiste racket wél ontvangen', verklaart de advocaat van Becker aan Bild!.

Een raar verhaal als je het ons vraagt. En daar stopt het niet. Becker beloofde in de uitzending de opbrengst van het tennisracket te doneren aan een goed doel. Zo zou hij het geld storten bij de organisatie Een Hart Voor Kinderen. Echter hebben zij tot op heden nog niks ontvangen... Niet zo raar als je voor meer dan veertig miljoen (!) in de schulden zit. 

De tennislegende laat in ieder geval op zijn Instagram duidelijk weten hoe hij over alles denkt:

 

#word

Een bericht gedeeld door Boris Becker (@borisbeckerofficial) op

Foto: © Instagram Boris Becker

Reacties