×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Meghan Markle was bijna Bond Girl'

29.12.2017 -

Producenten van de James Bond-films lieten vorig jaar hun oog vallen op Meghan Markle als nieuwe Bond Girl. Ze lieten hun plannen varen toen duidelijk werd dat er iets moois opbloeide tussen de actrice en prins Harry.


Volgens een bron van The Sun was de verloofde van de Britse prins één van de vijf kanshebbers voor de rol. 'Meghan is perfect voor de rol van Bond Girl. Ze heeft glamour, is sexy en een goede actrice. De rol is de laatste tijd steeds gegaan naar actrices die als nog opkomend talent worden gezien, en dat was Meghan zeker voordat haar relatie met Harry bekend werd.'

De makers van de nieuwe Bond, die voorlopig de werktitel Bond 25 heeft, gingen er al vanuit dat Meghan geen optie meer was toen bekend werd dat zij de vriendin van Harry was. Bij de bekendmaking van de verloving van de twee werd inderdaad duidelijk dat de actrice haar Hollywoodcarrière beëindigt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties