×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan gebeten door slang

28.12.2017 -

Lindsay Lohan is tijdens haar vakantie in Thailand gebeten door een slang.


De 31-jarige actrice laat weten dat het goed gaat met haar. 'Ik hou van Thailand, het is zo mooi. Een geweldige plek, afgezien van mijn slangenbeet. Ik werd onlangs gebeten door een slang tijdens een wandeling. De positieve kant ervan is dat ik oké ben. Gelukkig nieuwjaar en God zegene je', laat de ster weten. Om vervolgens nog toe te voegen: 'Volgens mijn sjamaan brengt het geluk en positieve energie'.

Bron: Instagram Lindsay Lohan

Woensdag werd nog bekend dat de roodharige Amerikaanse een belastingschuld van 100.000 dollar heeft. Momenteel woont Lindsay in Dubai waar ze naar verluidt studeert en heeft ze ook een woning in Londen.

'Ik houd van New York, maar ik houd ook van de kalmte en rust in het Midden-Oosten, omdat er geen camera’s in Dubai zijn en ik de focus kan leggen op dingen die ik wil doen', zei ze onlangs tegen Entertainment Tonight.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties