×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zorgen om relatie Anouk

28.12.2017 -

Veel mensen maken zich zorgen om de relatie van Anouk. De zangeres zette vandaag een video online waarin ze een behoorlijk heftige tekst zingt. De tekst doet denken aan een verbroken relatie en haar fans zijn er niet gerust op.


De tekst van het nummer is duidelijk: 'Jij weet niet half wat ik heb doorstaan. Maar het is nu klaar, jij huichelaar. Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent, je bent niet meer dan dat. Ik weet het nu zeker. Jij bent niet degene die ik dacht dat je was. Want jij hebt alleen maar leugens gebracht. De ene na de ander, niet meer dan dat. Ik weet het nu zeker, jij bent niet de man voor mij', zingt ze.

Veel fans reageren dan ook geschokt onder de video. Maar Anouk heeft iedereen gerust gesteld: 'De relatie is niet klaar! Dit nummer gaat over het verleden'. Gelukkig maar!

Foto: © Instagram Anouk

Reacties