×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grey's Anatomy-acteur Kevin McKidd gescheiden

28.12.2017 -

De scheiding van Kevin McKidd is twee jaar na de breuk met zijn ex-vrouw Jane officieel. De acteur, die dokter Owen Hunt speelt in Grey's Anatomy, moet maandelijks een flinke som alimentatie gaan betalen.


Voor de twee kinderen van het stel, een 17-jarige zoon en een 15-jarige dochter, gaat Kevin 22.440 dollar per maand betalen. Daarnaast moet hij maandelijks 65.096 dollar aan partneralimentatie overmaken en zijn de kosten voor de privéschool en buitenschoolse activiteiten van de kinderen voor zijn rekening.

Kevin en Jane maakten in de zomer van 2016 bekend dat zij na bijna 17 jaar een punt achter hun huwelijk zetten. Uit de echtscheidingspapieren bleek dat zij al sinds het najaar van 2015 uit elkaar waren.

Foto: © Instagram

Reacties