×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bibian Mentel aan het bijkomen van zware operatie

28.12.2017 -

Bibian Mentel is aan het bijkomen van een zware operatie aan haar nek. Volgende week zit er nog een operatie in de planning. Dat laat paralympisch kampioen weten op haar Instagram.


'Een week na de operatie aan mijn nek. Volgende week de tweede... Kan niet wachten om hier klaar mee te zijn. Ik voel me goed', schrijft ze bij de foto's.

Bibian heeft al een behoorlijk medisch dossier. Eind vorig jaar werd zij opgegeven door artsen nadat er voor de achtste keer kanker bij haar was aangetroffen. Ze bleek tumorcellen in de nekwervels te hebben. Ze is daarvoor een lange serie bestralingen ondergaan en nu worden de laatsen cellen weggehaald door operaties. Spannende tijden dus.

 

Foto: © Instagram Bibian Mentel

Reacties