×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna rouwt om tragische dood van neef

27.12.2017 -

Een neef van Rihanna is dinsdag op tweede kerstdag doodgeschoten op Barbados. Rihanna pleit ervoor om wapengeweld een halt toe te roepen, laat ze blijken op Instagram.


De 21-jarige Tavon Kaiseen Alleyne liep dinsdagavond om 19.00 uur lokale tijd naar huis toen hij verscheidene keren werd beschoten door een man. Hij overleed in het ziekenhuis, melt Sky News. De dader sloeg na de schietpartij op de vlucht.

Rihanna kan het maar moeilijk bevatten. Een dag eerder vierden ze nog samen Kerstmis op Barbados. 'Rust in vrede neef. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik je gisteren nog in mijn armen hield. Ik had nooit kunnen denken dat het de laatste keer zou zijn dat ik de warmte van je lichaam zou voelen. Ik zal altijd van je blijven houden', schrijft ze op haar Instagram.

 

Foto: © Instagram Rihanna

Reacties