×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André emotioneel over verjaardag Monique

27.12.2017 -

André staat op zijn Instagram stil bij de verjaardag van zíjn Monique. Zij blies afgelopen week maar liefst veertig kaarsjes uit.


Uit het stukje wordt duidelijk dat de twee een zwaar jaar achter de rug hebben: 'Het was een bewogen jaar. Alles zat er in. Bloed, zweet en tyfus veel tranen. Je hebt me bijgestaan in tijden wanneer het nodig was en van mij gehouden, ook wanneer ik het niet verdiende. Maar toch is er iets wat ons altijd weer bij elkaar brengt. Ik ben dankbaar dat ik zo'n prachtige zoon heb mogen krijgen bij de beste moeder die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik ben trots op jou. 2018 zal een beter jaar worden. Dat voel ik. Vandaag? Dat is helemaal jouw dag!', schrijft hij geëmotioneerd bij het kiekje. 

 

Foto: © Instagram André Hazes

Reacties