×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vliegtuig met Chrissy Teigen teruggekeerd

27.12.2017 -

Chrissy Teigen en haar man John Legend hebben dinsdag acht uur gevlogen zonder hun bestemming te bereiken.


Op weg van Los Angeles naar Tokio maakte het vliegtuig rechtsomkeert en vloog het met 150 passagiers terug naar de luchthaven in Californië. Het model deed op Twitter live verslag van de reis.

'Op een vlucht die elf uur zou duren moeten we na vier uur omkeren omdat we een passagier aan boord hebben die niet in dit vliegtuig mag zijn. Waarom we allemaal terug moeten gaan, ik weet het niet, twitterde Chrissy.

'Ik heb uiteindelijk acht uur gevlogen voor niets. Alsof we allemaal een geweldige tijd hebben gehad hoog in de lucht, om de film Gran Torino te kijken, en het nu tijd is om naar huis te gaan', aldus Chrissy. 

De passagier waar het om ging bleek met een verkeerd vliegticket aan boord te zijn gekomen. De politie van Los Angeles verleende volgens nieuwszender KLTA bijstand op de luchthaven. Volgens de politie is de veiligheid niet in het geding geweest.

Chrissy heeft er weinig begrip voor: 'Ik kan niet slapen voordat ik weet hoe deze persoon erachter kwam op de verkeerde vlucht te zitten. Dat is alles was ik vraag. Waarom moeten we allemaal worden gestraft voor een fout van één passagier? Waarom landen we niet gewoon in Tokio en sturen we één passagier terug?'

Foto: © Twitter Chrissy Teigen

Reacties