×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sound of Music-ster Louisa overleden

Heather Menzies-Urich (68) was ernstig ziek

26.12.2017 -

Heather Menzies-Urich is zondagavond op 68-jarige leeftijd overleden, meldt Variety. De Canadees-Amerikaans actrice, die bekend werd door haar rol in de film The Sound of Music, stierf in het bijzijn van haar familie. Ze speelde Louisa, een van de kinderen van de familie Von Trapp.


De filmster kreeg onlangs te horen dat ze aan hersenkanker leed. "Ze was een actrice, een ballerina en genoot volop van het leven", vertelt haar zoon Ryan Urich aan Variety. "Ze had geen pijn, maar bijna vier weken na de diagnose had ze er genoeg van en om 19.22 uur blies ze haar laatste adem op deze aarde uit."

Menzies-Urich werd op 15-jarige leeftijd gecast voor de rol van Louisa von Trapp. Daarna schitterde ze onder meer in de films Hawaii, Piranha en The Computer Wore Tennis Shoes en de tv-serie Logan's Run.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties