×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bart Arens geeft startschot Top 2000

25.12.2017 -

Vanuit een vol Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum is maandagochtend de negentiende editie van de Top 2000 afgetrapt.


NPO Radio 2-dj Bart Arens begon even na 09.00 uur met een mash-up van 25 platen en startte even later de eerste plaat in: I'm Every Woman van Chaka Khan.

'De Tommy-tune loopt op de achtergrond, het kippenvel is daar', zei Arens alvorens hij met het aanwezig publiek aftelde naar de eerste plaat.

In het eerste uur met elf nummers zijn er direct twee herintreders. Ronan Keating keert na een jaar afwezigheid terug met When You Say Nothing At All en The Last Time van The Rolling Stones staat na twee jaar weer in de lijst. Van de 28 Stones-noteringen zitten er overigens direct twee in het eerste uur. Naast The Last Time is ook Memory Motel al vroeg aan de beurt.

Radio 2 telt tot de jaarwisseling af. Naast Arens is de presentatie in handen van Gerard Ekdom, Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt, Ruud de Wild, Wouter van der Goes, Stefan Stasse, Jan-Willem Roodbeen, Evelien de Bruijn, Cielke Sijben en Frank van ’t Hof. Zij nemen om beurten achter de microfoon plaats voor de 159 uur durende marathonuitzending.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties