×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Rafael van der Vaart en Estavana Polman gedoopt

23.12.2017 -

Jesslynn van der Vaart, het dochtertje van Rafael van der Vaart en Estavana Polman, is gedoopt. Het meisje werd eind juni geboren en is het eerste kindje van de voetballer en handbalster samen.


Estavana plaatste zaterdag een foto op Instagram waarop te zien is dat Jesslynn onder toeziend oog van haar trotse ouders wordt gedoopt. 'Wat een dag!' schrijft Polman bij de plaatje. 'We willen iedereen bedanken voor een fantastische dag.' Met daaronder de hashtags onzekleinemeid en doop.

Polman eindigde vorige week op het WK Handbal in Duitsland met het oranje damesteam op de derde plaats. Rafael, zijn zoon Damián en Jesslynn waren bij de belangrijkste wedstrijden aanwezig als supporters.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Estavana Polman

Reacties