×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Albert Verlinde overleden

23.12.2017 -

De vader van Albert Verlinde is afgelopen dinsdag op 85-jarige leeftijd overleden. Bert Verlinde is zaterdag in besloten kring begraven.


Bij de advertentie schreef zijn familie: 'Na een rijk en volbracht leven is overleden, tot het laatst omringd door ons en met liefde losgelaten, mijn lieve man, onze zorgzame papa, onze trotse opa en overgrootopa, onze aller inspiratiebron Bert Verlinde, echtgenoot van Henny Verlinde - van Raamsdonk'.

Bert en Henny Verlinde waren jarenlang vaste gasten op alle grote premières van de producties die hun zoon in de theaters bracht. Waar Alberts moeder de laatste jaren wat ouderdomsklachten kreeg, bleef zijn vader vitaal. Bert Verlinde verzorgde zijn vrouw jarenlang liefdevol maar kreeg enkele maanden geleden een ongeluk, waardoor zijn gezondheid achteruit ging.

Opvallend is dat Albert en Onno Hoes samen in de advertentie worden genoemd. Zij zijn al enige jaren uit elkaar maar Alberts ouders bleven Onno als hun schoonzoon zien.

 (Albert Verlinde met zijn zussen en ouders / Foto: Reni van Maren)

 (Ouders Albert Verlinde / Foto: Reni van Maren)

Foto: © Reni van Maren

Reacties