×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Everon Jackson Hooi gaat trouwen

22.12.2017 -

Everon Jackson Hooi gaat trouwen met zijn grote liefde Jozua. De GTST-acteur ging in Portugal op zijn knieën. 'Hij zei jaaa!', schrijft Everon vrijdag op Instagram bij een foto van het moment.


Everon, die lang worstelde met zijn homoseksualiteit, kwam in april 2014 uit de kast. Later dat jaar kreeg hij een relatie met Jozua.

De acteur dacht eerst altijd dat hij nooit zou trouwen, maar onthulde vorig jaar al dat hij van gedachten is veranderd. Everon wist zelfs al hoe zijn ideale bruiloft er uit ziet. 'Op slippers, korte broek, Hawaii-slinger om, op het strand en met verder niemand erbij. Ik denk alleen niet dat ik dat voor elkaar krijg, dan ga ik ruzie krijgen met mensen', aldus de acteur.

 

... He said YESSS! @jozua_augusto

Een bericht gedeeld door Everon Jackson Hooi (@everonhooi) op

 

He popped the question... @everonhooi

Een bericht gedeeld door Jozua Augusto Suitela (@jozua_augusto) op


Wanneer de bruiloft plaatsheeft is nog niet bekend. Everon is sinds 2005 een van de vaste gezichten in Goede tijden, slechte tijden. Hij speelt de rol van Bing Mauricius.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Everon Jackson Hooi

Reacties