×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber en Selena Gomez in relatietherapie

21.12.2017 -

De Amerikaanse website TMZ beweert dat Justin Bieber en Selena Gomez in relatietherapie zitten. De twee zouden ruzie hebben over Justin’s ex, model Haily Baldwin.


Volgens bronnen van de Hillsong Church probeert de 23-jarige popster zijn leven te beteren als onderdeel van hervonden geloof. Justin zou relaties met vrienden en familie proberen te herstellen door zijn 'open en eerlijke benadering' van het leven.

Selena (25) en Justin zouden een christelijke relatietherapie volgen om in een laatste poging hun knipperlichtrelatie te laten werken.

De twee zijn sinds kort weer bij elkaar, tot afkeer van Selena’s moeder. Zij belandde onlangs zelfs in het ziekenhuis na een ruzie met haar dochter over de relatie met Justin.

Foto: © TMZ

Reacties