×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes openhartig over miskraam

21.12.2017 -

Via Instagram bedankt Roxeanne Hazes haar volgers voor de vele lieve berichtjes die zij en haar verloofde Erik Zwennes hebben ontvangen, naar aanleiding van de miskraam die de zangeres eerder dit jaar kreeg.


"We zijn blij dat het verder niets zegt over de toekomst voor een goede zwangerschap. Bedankt voor alle lieve steun, want zelfs nu wij het een plekje hebben kunnen geven, is dat heel fijn en mooi. ❤," schrijft de zangeres op haar Instagram.

Het had het eerste kindje moeten worden van Roxeanne en Erik. “Stress is niet bevorderlijk weet ik nu, want het is al eens misgegaan bij ons. Dat heeft veel impact gehad." Inmiddels kijkt het stel alweer wat positiever richting de toekomst en is hun kinderwens nog steeds groot. "Ik heb het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen,” aldus de dochter van wijlen André Hazes.

Roxeanne en Erik zijn sinds maart verloofd en hopen volgend jaar te trouwen. Het contact met haar jongere broertje André is nog altijd slecht, ondanks meerdere pogingen van haar kant om hun langlopende ruzie bij te leggen. Met haar moeder Rachel heeft Rox nog altijd een zeer warme band.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties