×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Handbalster Tess Wester vindt liefde in ex Estavana Polman

20.12.2017 -

Handbalster Tess Wester heeft een nieuwe liefde. En dat is voor teamgenoot Estavana Polman bepaald geen onbekende... Het is namelijk haar ex.


Het gaat om FC Eindhoven-voetballer Mart Lieder. De geruchten over een relatie tussen Mart en Tess gingen al langer, maar gisteren verschenen de twee voor het eerst samen in het openbaar bij het Sportgala. De geruchten zijn daarmee dus bevestigd. 

 

 

Een bericht gedeeld door Mart Lieder (@martlieder) op

Twee jaar geleden doofde het vuur tussen de voetballer en Estavana. Zij is inmiddels dolgelukkig met Rafael van der Vaart, met wie ze dochtertje Jesslyn heeft.

Tess was tot dit begin van dit jaar nog samen met handballer Bobby Schagen, maar lijkt nu dus met iemand anders de feestdagen door te brengen. 

Foto: © Instagram Mart Lieder

Reacties