×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan Markle bij kerstlunch koningin

20.12.2017 -

Een groot deel van de Britse koninklijke familie is woensdag samengekomen op Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth. Voor het eerst is ook Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, er bij.


Het publiek en de media die buiten stonden te wachten, spotten Meghan op de passagiersstoel naast Harry toen de prins zijn auto de poorten van het paleis in stuurde. Het is waarschijnlijk de eerste keer dat Meghan vele van haar aanstaande familieleden zal ontmoeten.

De komst van Meghan was eerder al door het Britse hof bevestigd. Ook viert ze maandag kerst met de koninklijke familie mee op het landgoed Sandringham bij Norfolk. Voorheen was het ondenkbaar dat iemand buiten de familie een uitnodiging kreeg.

Koningin Elizabeth nodigt voor de kerstlunch op Buckingham Palace altijd de voltallige familie uit. In het paleis is genoeg ruimte voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen maar ook voor haar neven en nichten en hun kinderen.

Eind vorige maand werd bekend dat prins Harry en Meghan gaan trouwen. De ceremonie vindt plaats op 19 mei.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties