×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey vereerd met PETA-erkenning

20.12.2017 -

Mariah Carey heeft verheugd gereageerd op de speciale award die ze krijgt van dierenrechtenorganisatie PETA. 'Bedankt voor deze grote eer', twitterde de zangeres woensdag blij.


Mariah krijgt een zogeheten Angel For Animals-award voor het promoten van de adoptie van dieren en het belang van een goede verzorging. Aanleiding is het verhaal van haar animatiefilm All I Want For Christmas Is You, over een jong meisje dat haar kerstwens ziet uitkomen als ze een hondje krijgt.

De gelijknamige kersthit van Mariah vormde de basis van de film die Universal op dvd heeft uitgebracht. Mariah was als producent nauw betrokken bij de film. Ook sprak ze een van de stemmen in.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties