×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe baan voor Sylvie Meis

20.12.2017 -

Sylvie Meis is de schrik van haar dramatische ontslag bij de Duitse zender RTL nog maar net te boven of heeft al weer een nieuwe baan binnengesleept. De Grazia heeft haar weten te strikken als columniste.


'Vijf jaar geleden stopte ze met haar column in Grazia. In de tussentijd heeft Sylvie Meis (39) niet stilgezeten. En nu is ze terug! Met trots verwelkomen we onze nieuwe columniste, die ons vanaf nu een kijkje geeft in haar leven', schrijft Grazia trots op de website.
 


Sylvie was zeven seizoenen lang presentatrice van het programma Let's Dance van onze oosterburen. Daar werd ze op staande voet ontslagen. 

Voor het geld hoeft ze het in ieder geval niet te doen. De zakenvrouw heeft een eigen lingerie- en schoenenlijn en bouwde de afgelopen jaren een privévermogen op van naar schatting 13 miljoen euro. Eerder dit jaar werd ook bekend dat ze ten huwelijk is gevraagd door de schatrijke Libanese zakenman Charbel Aouad (35) uit Dubai. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt. 

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties