×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

20.12.2017 -

Er komt een tiende seizoen van Boer Zoekt vrouw. 'De kogel is door de kerk', schrijven de programmamakers op Facebook: 'In het voorjaar stellen we tien boeren aan je voor'.


Vrijgezelle veehouders en akkerbouwers die op zoek zijn naar de liefde kunnen zich nog aanmelden voor de komende reeks. In april keken 4 miljoen kijkers naar de finale van het negende seizoen. Het record staat nog altijd op de finale van seizoen vijf, waar maar liefst 5,2 miljoen mensen naar keken.

Op maandag 1 en zondag 7 januari zendt de KRO-NCRV twee specials uit van Boer zoekt vrouw, waarin Yvon Jaspers met voormalige deelnemers terugblikt.

Yvon Jaspers: 'Het is natuurlijk heel fijn om al zo lang Boer Zoekt Vrouw te mogen maken waar veel mensen van genieten. Maar het mooiste compliment dat je als programmamaker kan krijgen, is dat onze oud-deelnemers en wij elkaar als familie zijn gaan beschouwen. Elk geboren kindje voelt als een nieuw nichtje of neefje. Het is zo leuk om dan af en toe weer bij elkaar te komen. Of het nou is voor een Boer Zoekt Vrouw Afterparty of voor opnamen. Boer Zoekt Vrouw heeft in zoveel levens zoveel geluk gebracht en dat zie je op dit soort momenten pas echt'.

Foto: © Reni van Maren

Reacties