×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe baan voor Peter R. de Vries

20.12.2017 -

Peter R. de Vries kan zijn cv weer uitbreiden met een nieuwe functie. De presentator, misdaadverslaggever en voetbalmakelaar wordt directeur van een nieuw advocatenkantoor: De Vries & Kasem.


Peter zal niet zelf optreden als advocaat maar gaat zich op verzoek van cliënten bemoeien met onderzoek, advies, een second opinion of mediakwesties. 'Ik ontvang dagelijks een groot aantal hulpverzoeken en noodkreten van slachtoffers, nabestaanden en verdachten. Als directeur van De Vries & Kasem kan ik deze mensen beter bedienen', aldus Peter.

In het kantoor gaat Peter net als in zijn voetbalmakelaarsbedrijf weer samenwerken met zijn zoon Royce, die advocaat is.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties