×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Longoria (42) in verwachting van eerste kindje

20.12.2017 -

Eva Longoria en haar man José Baston worden aankomend jaar de trotse ouders van een jongetje. De actrice is zwanger van haar eerste kind en is inmiddels vier maanden in verwachting, zo bevestigde een woordvoerder.


Eva en José trouwden in mei 2016 in het Mexicaanse Acapulco nadat ze al drie jaar samen waren. Eerder was de Desperate Housewives-ster getrouwd met Tyler Christopher en Tony Parker. José heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk en wordt dus voor de vierde keer vader.

Tijdens een red carpet-event eerder deze maand viel het op dat Eva constant haar buik aanraakte toen er foto's gemaakt werden en werd er al gefluisterd dat de 42-jarige actrice wellicht zwanger was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties