×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Douglas opa geworden

19.12.2017 -

Michael Douglas is opa geworden. Zijn oudste zoon Cameron (39) en zijn vriendin Viviane Thibes hebben maandag een meisje gekregen.


Op sociale media schrijft Cameron: '"Vandaag is mijn respect voor moeders over de hele wereld tot grote hoogtes gestegen. Ik was vandaag getuige van een wonder toen mijn kleine meisje werd geboren." Op de bijgevoegde foto staat de hoogzwangere Viviane in een yogapose.

Acteur Cameron Douglas, die in 2003 met zijn vader, opa en oma te zien was in It Runs In The Family, is sinds vorig jaar weer op vrije voeten nadat hij in 2010 werd veroordeeld tot vijf jaar cel wegens drugshandel. Vorig jaar augustus ontmoette hij zijn huidige vriendin.

De 73-jarige Michael heeft naast Cameron, die hij kreeg met zijn eerste vrouw Diandra Luker, ook nog twee kinderen met zijn huidige vrouw Catherine Zeta-Jones: zoon Dylan (17) en dochter Carys (14).

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties