×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw liefdesdrama Sandra Schuurhof

20.12.2017 -

Het zit Sandra Schuurhof opnieuw niet mee in de liefde. Nadat zij afgelopen zomer op Ibiza haar hart verloor aan de stoere Stephan, blijkt de Hart Van Nederland-presentatrice nu alweer alleen te zijn.


Afgelopen zomer leefde Sandra Schuurhof op een roze wolk nadat zij op Ibiza tot over haar oren verliefd werd op Stephan. Onder de Spaanse zon sprong de vonk over en Sandra was naar eigen zeggen in de zevende hemel met haar knappe politieman.

Na haar stukgelopen relatie met Hans Luiken, de vader van haar zoontje James, leek de brunette eindelijk weer het liefdesgeluk gevonden te hebben. Ze hoopte zelfs met hem oud te worden. Maar dat liep toch anders. Het management van de presentatrice laat desgevraagd aan Weekend weten dat de twee alweer enige tijd geen liefdeskoppel meer zijn.

Lees het hele verhaal over het nieuwe liefdesdrama van Sandra in de nieuwe Weekend die vanaf woensdag in de winkel ligt.

Foto: Mark Vuurens

Reacties