×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schetsen trouwjurk Meghan Markle gelekt

19.12.2017 -

De Israelische designer Inbal Dror heeft contact gehad met de Koninklijke Familie om eventueel de trouwjurk van Meghan Markle te ontwerpen. TMZ heeft de allereerste schetsen van de designer gevonden en gelekt. Zo kunnen we alvast meegenieten van de voorbereidingen van het droomhuwelijk.


Of Meghan ook echt één van deze trouwjurken die Inbal geschetst heeft, gaat dragen is nog maar de vraag, want de Koninklijke Familie zou nog een aantal designers gevraagd hebben. 

Bekijk hieronder de gelekte schetsen van de designer. Daarin zie je dat Meghan hoogstwaarschijnlijk lange mouwen krijgt, een traditie in Engeland. Dit hadden Diana, Kate en Camilla ook allemaal op hun bruiloften.

 (Beeld: TMZ)

Zoals het nu lijkt, wordt de jurk een stuk goedkoper dan de jurk die Kate droeg bij haar huwelijk met William. Haar jurk had een kostenplaatje van maar liefst 500.000 pond, terwijl de jurken van Inbal verkocht worden voor prijzen rond de 10.000 pond. Een aanzienlijk verschil dus. 

Reacties