Horoscoop 20 t/m 26 december

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

STEENBOK
Liefde: Geef niet te gemakkelijk toe aan superioriteitsgevoelens. Dat kan tegen u werken. IJdelheid en een overdosis zelfverzekerdheid kunnen uw kijk op de realiteit vertroebelen en dat staat succes en geluk in de weg. Geld: De financiële planeet ontvangt prachtige vooruitzichten, maar daarvoor hebt u wel wat geduld nodig. December heeft uw portemonnee uitgeput, dus nu even pas op de plaats. Gezondheid: Is het een idee om voor de feestdagen nog even op de weegschaal te staan en na de jaarwisseling nog eens te kijken of u van de cijfers gaat schrikken?

RAM
Liefde: U loopt op roze wolken zodra het onweer is weggetrokken. Doe dan een schepje bovenop uw romantische vooruitzichten en u brengt vrede op aarde. Geld: In het spel kunt u een poging wagen. Wint u iets? Laat dan uw geliefde in uw materiële geluk delen. Maar gooi niet te snel al uw kaarten op tafel. Gezondheid: Haal voor het kerstdiner ook oregano in huis. Die groene blaadjes bevatten antioxidanten, neutraliseren schadelijke stoffen en beschermen tegen ziektes.

STIER
Liefde: Let goed op aan wie u wat vertelt en klets niet plotsklaps uw mond voorbij na een paar glazen wijn. Dat kan sommige verhoudingen onnodig op het spel zetten. Geld: Bewaar kostbaarheden op een veilige plek en vergeet niet uw auto af te sluiten. Verlies van belangrijke documenten kan ernstige gevolgen hebben. Gezondheid: Kerststress gaat snel voorbij als u zich voorneemt zich niet op te winden of te ergeren. Dan valt het allemaal best mee. Tolerantie is beter.

TWEELINGEN
Liefde: Als u geeft, zult u ook ontvangen. Op liefdesgebied is dat nu bijzonder actueel. Laat u niet verleiden tot jaloezie of rivaliteit. Daar schiet u uiteindelijk niets mee op. Geld: Maak van de vrije dagen gebruik om concrete plannen te maken voor het begin van het nieuwe jaar. In februari en maart merkt u het effect. Gezondheid: Roekeloosheid is nooit wenselijk, maar in deze drukke dagen is het goed om extra op te letten. Uw gezondheid gaat bergopwaarts.

KREEFT
Liefde: Als u behoefte hebt aan verandering is het goed om daar nog even mee te wachten. Stel vast wat u wilt en laat het goede op u af komen zonder druk uit te oefenen. Geld: Maak gebruik van uw gevoel voor humor en uw charme om onderhandelingen naar uw hand te zetten. Een compromis is altijd beter dan koppig uw wil door te drijven. Gezondheid: Glimlach en wees blij met wat u hebt. Uw kracht kan mensen in uw nabijheid beschermen. Daar wordt u zelf ook beter van.

LEEUW
Liefde: Diep in uw hart hebt u het gevoel dat u verantwoordelijk bent voor de opoffering die uw geliefde zich voor u getroost.  U hebt het verdiend, dus sta er niet te lang bij stil. Geld: Niets van waarde komt tot u zonder inspanning. Laat uw geluk niet wegsijpelen door luiheid of onachtzaamheid. Gezondheid: Niet alles in het leven is even leuk, maar de donkere wolken die u zorgen gaven, trekken weg. Houd de moed erin en houd vol tot de zon weer gaat schijnen.

MAAGD
Liefde: In de liefde bereikt u het walhalla als u in staat bent uw ego opzij te schuiven en uw ogen te openen voor de wensen van uw partner. Dan vliegen de vlinders weer in uw buik. Geld: U bent een individualist en dat houdt in dat u uw eigen boontjes moet doppen. De oplossing voor een probleem is diep nadenken en de boodschap duidelijk overbrengen. Gezondheid: Emotionele blokkades verdwijnen omdat uw gevoel van veiligheid toeneemt en u uw gevoelens kunt blootgeven.

WEEGSCHAAL
Liefde: Samenzijn met familie en vrienden levert brandstof voor persoonlijke groei. U kunt onverwachte hulp krijgen die uw verantwoordelijkheden lichter maakt. Geld: Materiële rijkdom is opwindend en u toont uw liefde met cadeautjes, maar ontvangt ze ook, waardoor u zich onmetelijk bemind voelt. Gezondheid: De komende tijd zult u enkele beslissingen moeten nemen wat betreft uw gezondheid, waarbij u zich gaat richten op wat werkelijk belangrijk voor u is.

SCHORPIOEN
Liefde: U bent zich bewust van een speciale band met iemand en in die relatie zijn het de nuances die het ’m doen. Daarmee schept u de harmonie die nodig is. Geld: U bent voor sommigen een rolmodel. Leef u in die rol in en handel ernaar. Dat imago past bij u. Luister niet naar stemmen in uw hoofd die u weghouden van uw doel. Gezondheid: Met uw krachtige libido is helemaal niets mis, integendeel, maar houd het toch maar een beetje binnen de perken.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Zeg ja tegen de kansen die u worden geboden in de liefde en nee tegen alles waarvan uw intuïtie u vertelt dat u er niet op moet ingaan. Rechtdoorzee is de beste aanpak. Geld: Het is tijd voor actie om uw geluk te beproeven. Iemand is eropuit om u pootje te lichten, maar dat gebeurt niet als u dat krachtig afweert. Gezondheid: Als u rustig op uw krent blijft zitten weet u zeker dat er niets aan uw conditie zal veranderen. Maak nu nieuwe voornemens.

WATERMAN
Liefde: Vriendschap lijkt vaak belangrijker dan liefde, of u verwart ze met elkaar. Dat kan voor intimi misleidend zijn. Uw signalen kunnen wel wat helderheid gebruiken. Geld: U staat voor een belangrijke doorbraak in uw leven. Het gaat u lukken als u zich concentreert op wat u kunt geven wat goed voor uzelf én voor anderen is. Gezondheid: Als uw energiepeil hoog is, kan bijna alles worden bereikt. Een verantwoord dagelijks menu helpt uw gezondheid een handje.

VISSEN
Liefde: Laat u van een kwestie in de liefde niet te snel afleiden. U weet zelf het beste wat goed voor u is en houd u daar strikt aan. Laat u niet door anderen ompraten. Geld: U staat er nu alleen voor als u een specifieke wens wilt laten uitkomen. U beschikt over voldoende talenten en capaciteiten om het voor elkaar te krijgen. Doorzetten! Gezondheid: Kijk goed uit als u wandelt of rijdt, daardoor voorkomt u een onfortuinlijke gebeurtenis. En pas op met die kaarsen!