×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil' Kleine is miljonair

18.12.2017 -

Lil' Kleine is volgens Quote inmiddels miljonair. Na een optelsom van de inkomsten uit Spotify-streams, de investering in zijn huis en overige inkomsten via YouTube en iTunes, plaatst Quote zijn vermogen op iets meer van 1 miljoen euro.


Lil’ Kleine heeft eerder al eens in een interview gezegd dat hij zo’n 60.000 euro in een maand verdient. Nu ziet het er dus naar uit dat de Amsterdamse rapper inmiddels de status van miljonair heeft bereikt.

Door verschillende media werd er een tijdje terug het vermogen van Jorik Scholten, zoals de 23-jarige rapper in het echt heet, geschat op zo’n 800.000 euro. Hoewel lijkt dat de jonge rapper al zijn geld verbrast, blijkt nu dat hij verstandig om gaat met zijn geld. Zijn manager Nathan Moszkowicz zegt daarover tegen Quote: 'Hij investeert zijn vermogen verstandig'.

'Ik vang 60k per maand en spaar 30k', aldus Jorik eerder in een interview. Deze uitspraak blijkt nu volgens het blad te kloppen met de gegevens uit het jaarverslag van het bedrijf van de rapper. Daarbij hebben ze echter nog geen woord gerept over de verdiensten uit de frietzaak die hij deze zomer samen met een vriend in Amsterdam opende.

Foto: © Reni van Maren

Reacties