×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Serena Williams vraagt moederlijk advies

18.12.2017 -

Serena Williams mag de beste vrouwelijke tennisster aller tijden zijn; op het gebied van 'moederen' heeft ze de techniek nog niet helemaal onder controle. Via Instagram vraagt de superster raad aan andere moeders over hoe ze moet omgaan met de doorkomende tandjes van haar baby Alexis Olympia, die nu 3,5 maand oud is.


"Doorkomende tandjes zijn bijna net zo erg als de duivel! Alexis Olympia is zo zielig, ze heeft bijna de hele nacht gehuild, wat ze nooit doet!. Ik heb haar tegen me aan gehouden totdat ze sliep. Ik heb alles geprobeerd: van koude handdoeken tot op mammie's vingers kauwen, zelfs homeopathisch water! Om dat laatste moest ik zelf ook erg lachen. Maar niets hielp en ik vind dat zo erg. Ik ben in staat om mijn eigen moeder te bellen om mij tegen haar borst aan te houden, zodat ik vannacht slaap. Ik ben zo gestresst, heeft iemand een tip voor me?!"

Direct stroomden er allerlei adviezen aan Serena's adres binnen. Van 'geef haar een drupje rum' tot aan speciale baby-tandpasta en alles wat daar tussenin zit. Veel moeders stelden de tennisster gerust: "Het is even vervelend, maar het komt goed. Veel knuffels van mamma helpen."

De kleine Alexis heeft al meer dan 168.000 volgers op haar eigen Instagram-account. Vader Alexis Ohanian Sr. was ten tijde van het tandenleed in San Francisco, waar hij met zijn bedrijf Reddit kerst vierde.

 

 

Dad & I hit the gym hard today.

Een bericht gedeeld door Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties