×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

James Corden heeft nog geen naam voor dochter

15.12.2017 -

James Corden heeft nog geen naam bedacht voor zijn dochter die dinsdag is geboren. 'We hadden de baby pas over een paar weken verwacht. We hadden hier geen rekening mee gehouden en dus hebben we nog geen naam voor het meisje. We weten nog niet hoe we haar gaan noemen', vertelde de presentator donderdagavond in zijn eigen The Late Late Show, die afgelopen dagen was gepresenteerd door Harry Styles en Bryan Cranston.


'Erg onverwacht schonk mijn vrouw het leven aan aan prachtige baby. We zijn dolblij. Het was een mallemolen de afgelopen 48 uur', vertelde Corden in zijn openingswoord. 'Het begon in het weekend toen mijn vrouw pijn voelde in haar buik. We hebben het laten checken en het ging weer weg. Dinsdag tijdens een routine-controle vertelde de dokter ons dat de baby binnen enkele uren geboren zou worden. Dat was voor ons een shock. We waren hier niet op voorbereid. Mijn vrouw was 8,5 maand zwanger'.

Corden raakte lichtelijk in paniek, omdat zijn gasten Owen Wilson en Seal al bijna onderweg waren naar de studio. 'Dus deed ik wat ik altijd doe in tijden van crisis, dan bel ik Harry Styles', vervolgt hij.

'Na de geboorte huilden we allebei en de baby ook, die situatie zullen ouders wel herkennen. De dokter vroeg ons naar de naam van het meisje. Ik weet niet waarom ik het zei, maar ik antwoordde 'We noemen haar Beyoncé'. Mijn vrouw vond dat niet erg grappig', besluit hij.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties