×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drie nieuwe beschuldigingen Dustin Hoffman

15.12.2017 -

Nog eens drie vrouwen beschuldigen Dustin Hoffman van seksuele misdragingen. Eén van hen was minderjarig toen de acteur zich ongevraagd voor haar uitkleedde en om een massage vroeg. Hoffman was de vader van een schoolvriendinnetje van de tiener.


De vrouwen doen hun verhaal in entertainmentmagazine Variety. De overige twee zeggen dat Hoffman hen zonder hun instemming met zijn vingers penetreerde. Melissa Kester vertelt dat ze aanwezig was bij een geluidsessie van de film Ishtar omdat haar toenmalige vriend in de studio werkte. Het incident vond plaats in een ruimte waar de rest van de aanwezigen de acteur en haar alleen vanaf borsthoogte konden zien.

De derde beschuldiger, die anoniem wil blijven, werd door Hoffman betast in een auto. Ze sprak daarna opnieuw af met de acteur, waarbij ze seks met hem had. Op de vraag of die ontmoeting wel plaatsvond met wederzijdse toestemming, antwoordt ze: 'Dat weet ik niet'.

Volgens Variety heeft Hoffman geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid te reageren op de beschuldigingen. Zijn advocaat noemt de aantijgingen in een brief aan het moederbedrijf van het blad laster.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties